Waarom voor Exclusion dierenvoeding kiezen?

 

Alleen gedehydrateerd vlees

 

Geen vers vlees, alleen gedehydrateerde dierlijke ingrediënten voor een grotere aanvoer van voedingsstoffen. Gedehydrateerd vlees verkregen uit vers vlees door een thermisch en mechanisch proces dat meer dan 80% water elimineert, genereert een product met 70% proteïne.

 

 

 

 

Alleen dierproefvrij.

 

Voor degenen onder ons die om dieren en hun welzijn geven, is 'dierproefvrij' veel meer dan een ideologische keuze, het is een ethische keuze; omdat het produceren van kwaliteitsvoer niet noodzakelijkerwijs het experimenteren met cavia's vereist.

 

 

 

Alleen ingrediënten van eerste kwaliteit.

 

Om beter aan de voedingsbehoeften van honden en katten te voldoen, gebruiken we alleen de beste natuurlijke ingrediënten, om een ​​evenwichtige toevoer van alle fundamentele voedingsstoffen te garanderen. Om producten van hoge kwaliteit te maken, is het noodzakelijk om geselecteerde grondstoffen te gebruiken en te controleren of ze constant hun kwaliteit behouden.

 

 

Alleen natuurlijke conserveermiddelen.

 

Al onze voedingen zijn van nature geconserveerd dankzij Tocoferolo (vitamine E) en rozemarijn extract; zo garanderen we een correcte versheid en een langere houdbaarheid, maar bovenal gebruiken we geen synthetische antioxidanten waarvan de langetermijneffecten bij honden en katten niet zijn onderzocht.